Semnificatia datei de nastere Mărește

Semnificația datei de naștere

Semnificația datei de naștere

Autor: Jean Haner
Editura: Livingstone
ISBN: 978-606-8545-01-1
Număr pagini: 320


Mai multe detalii

Semnificația datei de naștere

Scopul acestei cărţi este să vă ajute sa descoperiti cum această hartă energetică dezvăluie proiectul ascuns în data naşterii voastre, care este simetria ascunsă a adevăratului vostru spirit şi cum să creaţi o viaţă în armonie cu acel proiect.

Cum data naşterii nu dezvăluie doar natura voastră interioară, ci şi harta pentru întreaga călătorie a vieţii voastre, această carte vă va ghida şi prin fiecare fază şi an al vieţii voastre, în armonie perfectă.

Chiar dacă simţiţi că v-aţi pierdut, puteţi să folosiţi această carte pentru a vă repune pe drumul corect. Niciodată nu e prea târziu.

In Partea I veţi afla cum momentul naşterii voastre v-a influenţat personalitatea în general, sinele emoţional şi natura exterioară; în acelaşi timp, veţi afla ce vă trebuie cu adevărat pentru a fi fericiţi, care sunt punctele voastre forte şi provocările în ceea ce priveşte relaţiile şi care vă este adevărata chemare în viaţă. Vom încheia cu afirmaţiile Louisei, care sprijină fiecare dintre cele nouă tipuri de personalitate.

In Partea a II-a vom vedea cum ne deplasăm prin propriile noastre anotimpuri personale şi cum puteţi să zburaţi pe valurile timpului, mai degrabă decât să înotaţi împotriva curentului. Veţi descoperi cele patru tranziţii importante din viaţă, precum şi înţelesul şi scopul fiecărui deceniu şi al fiecărui an al trecutului, prezentului şi viitorului vostru.

Această secţiune se încheie cu afirmaţii puternice de la Louise, pentru a vă ajuta să vă aliniaţi cu energia anului în care vă aflaţi.

Partea a III-a ne oferă o perspectivă fascinantă a modului în care Louise şi-a adoptat propria simetrie interioară pentru a crea o viaţă de echilibru şi de curgere — şi cum puteţi să faceţi şi voi acelaşi lucru.