Farmacie pentru suflet Mărește

Farmacie pentru suflet

Farmacie pentru suflet
lucruri simple pe care le puteţi face pentru a evita neplăcerile vieţii de zi cu zi
Osho

"Corpul este lampa, iar Dumnezeu este flacăra sa. Lampa este celebrată, dar numai datorită luminii. Dacă flacăra dispare, cine ar mai putea celebra corpul?" afirmă înțeleptul indian Osho, în cartea Farmacie pentru suflet.

Mai multe detalii

farmacie osho

Adăugaţi la lista dorinţelor

Farmacie pentru suflet
Osho

Farmacie pentru suflet reprezintă o colecţie cuprinzătoare de metode de meditaţie şi de sfaturi, care au drept scop promovarea unei stări de bunăstare în toate aspectele vieţii noastre.

Textele au fost colectate din sutele de conferinţe ţinute de Osho cu indivizi de toate vârstele şi condiţiile sociale, precum şi din învăţăturile şcolilor secrete ale cunoaşterii spirituale ale marilor tradiţii precum yoga, taoismul, sufismul, budismul şi tantra.
  
Metodele şi tehnicile sunt prezentate simplu, cu titluri care se referă la diferitele griji ale vieţii de cuplu sau individuale, la anumite aspecte ale vieţii contemporane, precum eliminarea stresului, controlul stărilor de spirit şi al relaţiilor. în afara metodelor propriu-zise, cartea include comentarii suculente, deseori poetice şi umoristice, şi de cele mai multe ori edificatoare pentru clarificarea chestiunilor respective.

  • Autor Osho
  • Editura Mix
  • Pagini 255
  • ISBN 978-973-8471-10-8
  • Weight 500 g