Viaţa secretă a apei Mărește

Viaţa secretă a apei

Viaţa secretă a apei

Autor: Masaru Emoto
Editura: Adevăr Divin
Număr pagini: 202
I.S.B.N.: 978-973-87595-4-1

Mai multe detalii

Viaţa secretă a apei

Viaţa este un dar. Ea nu înseamnă doar fericire, ci şi nefericire. Nefericirea este cărarea ce duce la fericire. Fericirea şi nefericirea sunt asemenea valurilor care se înalţă şi coboară din nou: dacă nu ar coborî, apa nu s-ar putea înălţa, nici n-ar putea curge. Atâta vreme cât căutăm fericirea din afară, e puţin probabil să găsim vreodată adevărata fericire.

Căutând fericirea, ne căutăm, de fapt, pe noi înşine. O putem căuta pe tărâmuri îndepărtate, dar o vom găsi, în cele din urmă, doar în propria palmă. O inimă plină de iubire şi recunoştinţă este calea spre fericire!
  
Toate acestea sunt învăţăturile izvorâte din Viaţa secretă a apei: umpleţi-vă sufletul cu iubire şi recunoştinţă; rugaţi-vă pentru această lume a noastră şi împărtăşiţi mesajul iubirii celor din jur; dorul de pace şi rugăciunile întru iubire nu pot fi îndiguite; înţelegând că gândurile şi cuvintele noastre au efect asupra lumii, atunci, vom înţelege, că deţinem toate mijloacele pentru a ne schimba viaţa în bine.
  
Calea ce m-a purtat la cristalele de apă a izvorât din dorinţa mea de a vindeca pentru că am realizat că puterea de a vindeca este însăşi puterea vieţii. Am învăţat de la aceste cristale că dacă eşti sincer cu tine şi cauţi să fii şi să faci ceea ce doreşti cu adevărat, viaţa îşi va relua cursul firesc. Odată ce ai descoperit ceea ce ştii să faci cel mai bine şi îţi dai seama că în direcţia aceea trebuie să îţi îndrepţi atenţia, te afli deja pe drumul ce duce înapoi Ia starea de fericire bincuvântată. Iar de aici nu mai este mult până să simţi că, într-adevăr, o mare schimbare are loc în viaţa ta. Adică, FERICIREA.