Totul este bine Mărește

Totul este bine

Totul este bine

Autori: Louise L. Hay şi Mona Lisa Schulz, dr.
Editura: Adevăr Divin
Număr pagini: 303
I.S.B.N.: 978-606-8420-11-0

Mai multe detalii

Totul este bine

Vindecă-ţi corpul cu ajutorul medicinei, afirmaţiilor şi intuiţiei

Cum mă pot vindeca? Cum îmi pot amplifica propria putere vindecătoare?

Louise Hay a răspuns la aceste întrebări de mai bine de 30 de ani, prin incredibilele ei tehnici  de autovindecare. Milioane de oameni şi-au dezvoltat gândirea pozitivă şi capacitatea de autovindecare prin folosirea afirmaţiilor recomandate de ea, dar abia acum putem înţelege plenar ştiinţa care stă la baza acestor tehnici. În cartea Totul este bine, doctorul în medicină şi terapeuta intuitivă Mona Lisa Schulz examinează practica afirmaţiilor pozitive din perspectiva metodelor ştiinţifice, cu scopul de a duce arta vindecării pe un nivel superior.

Dacă vei citi Totul este bine vei învăţa:

   • Să te pui la unison cu vocea intuiţiei tale interioare;
   • Să repeţi noi afirmaţii incredibile, special concepute pentru a te ajuta să îţi rezolvi problemele de sănătate de care suferi;
   • Să îţi descoperi şi să îţi elimini blocajele emoţionale, astfel încât acestea să nu se mai manifeste prin dezechilibre la nivelul corpului fizic;
   • Să combini metodele medicinii occidentale cu terapiile alternative;
   • Şi vei avea acces la numeroase poveşti de viaţă inspiraţionale, ale unor oameni care s-au confruntat cu boala şi care au reuşit să se vindece prin terapiile emoţionale şi fizice care le-au fost recomandate.
  
Vei învăţa aşadar să combini afirmaţiile pozitive cu intuiţia şi cu cuceririle de ultimă oră ale ştiinţei medicale, astfel încât să te bucuri de o stare de fericire şi bunăstare optimă. În final, vei putea rosti pe bună dreptate, aşa cum face Louise: Totul este bine.