Miracolul apei Mărește

Miracolul apei

Miracolul apei

Autor: Masaru Emoto
Editura: Adevăr Divin
Număr pagini: 144
I.S.B.N.: 978-973-87595-8-9
Mai multe detalii

Miracolul ape

Alegeţi zilnic să vă trăiţi viaţa cu inima plină de iubire şi recunoştinţă.
  
Este imposibil să iubiţi pe altcineva, clacă nu trăiţi mai întâi iubirea de sine.

Nu putem da cuiva ceva ce nu avem încă. Deci, pentru a avea iubire în propria viaţă, începeţi prin a cultiva respectul, preţuirea şi grija de sine. În balanţa vieţii, unei părţi de iubire îi corespund două părţi de recunoştinţă. Iubirea neîncetată este secretul fericirii.
  
Orice lucai din lumea noastră este esenţial. Cunoaşterea faptului că toate cuvintele provin din vibraţiile universului ar trebui să ne ajute să vedem că noi toţi suntem unul şi acelaşi lucru. Dacă vorbele dumneavoastră răspândesc lumină în jur, atunci nu va trebui să mergeţi prin întuneric.
  
Este important să aveţi visuri măreţe şi să doriţi ceva cu pasiune. Având visuri măreţe, veţi întâlni oamenii pe care trebuie să-i întâlniţi, veţi avea experienţele pe care trebuie să le aveţi, iar capacitatea proprie se va ridica la înălţimea visurilor dumneavoastră. Cu cât vor fi mai măreţe visurile, cu atât capacitatea dumneavoastră va fi mai mare.
  
Pământul este aşa cum l-a făcut Creatorul. El şi toate fiinţele de pe el sunt create cu capacitatea de a reveni la punctul în care toate lucrurile sunt bune şi drepte. Orice viaţă are partea ei de durere şi de suferinţă, însă nimic nu este atât de negativ încât să nu ne înveţe totuşi ceva. Să ne bucurăm de viaţă şi să trăim starea de bine!