Mesaje de la Univers Mărește

Mesaje de la Univers

Mesaje de la Univers

Autor: Mike Dooley
Editura: Adevăr Divin
Număr pagini: 240
I.S.B.N.: 978-606-8080-32-1

Mai multe detalii

Mesaje de la Univers

Mesajele de la Univers ne reamintesc cu blândeţe că noi avem un cuvânt de spus în ceea ce priveşte destinul nostru. Pentru a se bucura de viaţa pe care şi-o doresc, oamenii trebuie să creadă cu convingere într-o viziune şi să se orienteze continuu către ea.

Secretul manifestării schimbării nu constă în a te gândi "cum" să faci, ci în a te focaliza asupra destinaţiei dorite, asupra vieţii la care visezi, trăind ca şi cum ai fi ajuns deja la această destinaţie. În acest fel, întregul Univers începe să conspire în favoarea ta, rearanjând circumstanţele şi jucătorii din viaţa ta şi atrăgând în aceasta diferite coincidenţe şi sincronicităţi favorabile. Integrarea mesajelor lui Mike Dooley ne permite să ne influenţăm în bine viaţa, orientându-ne către acea viaţă la care deocamdată doar visăm.
  

Cum te-ai simţi dacă Universul ţi-ar trimite frecvent mesaje prin care îţi reaminteşte de puterea absolută pe care o ai asupra vieţii? Exact acest lucru îl face autorul Mike Dooley, un traducător al mesajelor primite de la Univers, prin cartea cu acelaşi titlu. Aceasta reprezintă o colecţie de adevăruri nepreţuite şi înălţătoare, care pot fi citite în orice ordine, inclusiv la întâmplare. Prima carte din trilogia Mesaje de la Univers îi învaţă pe cititori să trăiască o viaţă infinit mai bogată decât şi-ar fi imaginat vreodată că este posibil.