Manual de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului Mărește

Manual de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului

Manual de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului

Autori: Anthony Michalski şi Robert Schmitz
Editura: Adevăr Divin
Număr pagini: 208
I.S.B.N.: 978-606-8080-69-7

Mai multe detalii

Manual de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului


Metodă completă de atingere a măiestriei de sine şi de realizare a scopurilor propuse bazată pe Sistemul Maestrului, legendara carte a lui Charles F. Haanel

Cartea lui Charles F. Haanel, Sistemul Maestrului, a schimbat viaţa a milioane de oameni. Manualul de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului va continua să schimbe viaţa foarte multor oameni.
  
Ai visat dintotdeauna să duci o viaţă de succes, plină de beneficii financiare şi emoţionale. Manualul de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului te va ajuta să îţi îndeplineşti visele şi îţi va arăta calea către îmbogăţire şi către măiestria de sine. Având la bază lucrarea clasică a lui Haanel, Sistemul Maestrului, această carte îţi prezintă o serie de exerciţii motivaţionale care antrenează "muşchii gândirii", pregătindu-te astfel pentru a-ţi îndeplini obiectivele.

Dacă îţi vei defini clar scopurile şi dacă vei avea acces la puterea de a le îndeplini, vei putea realiza practic orice! Această carte te va ajuta:
   - Să obţii o înţelegere perfectă a modului de operare a Universului, şi implicit a modalităţii prin care visele tale se pot transforma în realitate;
   - Să îţi "antrenezi în mod corect şi eficient creierul", eliminând pentru totdeauna teama şi îndoiala din viaţa ta;
   - Să îţi pui mai uşor planurile în aplicare şi să obţii mai rapid rezultatele dorite decât oricând înainte;
   - Să îţi stabileşti obiective clare şi să le atingi cu uşurinţă;
   - Să te magnetizezi astfel încât să atragi în viaţa ta succesul şi oportunităţile;
   - Să îţi rezolvi problemele şi să te confrunţi cu mai puţine obstacole;
   - Să duci o viaţă mai împlinită şi mai bogată în semnificaţii.
  
Având la bază înţelepciunea şi cunoştinţele verificate ale lui Charles F. Haanel, Manualul de punere în practică a principiilor din Sistemul Maestrului este scris într-o manieră uşor de înţeles şi foarte prietenoasă, incluzând numeroase exerciţii deopotrivă amuzante şi eficiente. Această carte le poate fi de folos tuturor celor aflaţi pe calea ce conduce către o viaţă prosperă şi încărcată de semnificaţii.
  
Pregăteşte-te să-ţi îndeplineşti visele!