Legile esenţiale ale vieţii trăite fără teamă Mărește

Legile esenţiale ale vieţii trăite fără teamă

Legile esenţiale ale vieţii trăite fără teamă

Autor: Guy Finley
Editura: Adevăr Divin
Număr pagini: 231
I.S.B.N.: 978-606-8080-51-2

Mai multe detalii

Legile esenţiale ale vieţii trăite fără teamă

Descoperă puterea de a nu te mai simţi niciodată neputincios

Fiecare moment este perfect în sine, întrucât ne oferă exact lucrurile de care avem nevoie pentru a vedea dincolo de o iluzie care ne menţine într-o stare de durere. El ne oferă oportunitatea de a ne transcende o anumită limitare şi de a deveni mai conştienţi. În fiecare capitol al cărţii Viaţa trăită fără teamă, autorul ne demonstrează că tot ceea ce ni se întâmplă reprezintă un dar.

Fiecare eveniment reprezintă pasul următor în procesul perfecţionării noastre, dacă suntem dispuşi să îl vedem ca atare. Aceasta este cea mai bună soluţie pentru orice durere sufletească. De aceea, dacă vei citi această carte cu o atitudine activă, dornic să înveţi şi să pui în aplicare lecţiile ei, ea îţi va putea vindeca viaţa.
  
Nu contează dacă ai studiat de multă vreme principiile pe care le prezintă Guy Finley sau dacă această carte reprezintă primul tău contact cu ele. Viaţa trăită fără teamă îţi oferă ocazia excelentă de a cunoaşte învăţătura acestui maestru al zilelor noastre şi de a găsi inspiraţia şi iluminarea în această colecţie extensivă de perle de adevăr atent selecţionate.