Lecţii de viaţă pentru mai buna înţelegere şi aplicare a Legii Atracţiei Mărește

Lecţii de viaţă pentru mai buna înţelegere şi aplicare a Legii Atracţiei

Lecţii de viaţă pentru mai buna înţelegere şi aplicare a Legii Atracţiei

Autori: Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Jeanna Gabellini şi Eva Gregory
Editura: Adevăr Divin
Număr pagini: XIV + 295
I.S.B.N.: 978-606-8080-96-3

Mai multe detalii

Lecţii de viaţă pentru mai buna înţelegere şi aplicare a Legii Atracţiei

7 ingrediente esenţiale pentru a-ţi trăi viaţa în prosperitate

Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să se afle întotdeauna la locul potrivit în momentul cel mai oportun, bucurându-se de noroc, de sănătate, de un partener de viaţă ideal, de copii fericiţi şi de numeroase alte realizări pe care omul obişnuit nici nu şi le poate imagina? Te-ai întrebat vreodată de ce sunt atât de "norocoşi" şi de bine conectaţi aceşti oameni?
  
Toţi cei care se bucură de o viaţă plină de realizări şi care îşi îndeplinesc visele şi potenţialul maxim sunt racordaţi (mai mult sau mai puţin conştient) la unul din principiile cele mai importante, cunoscute din cele mai vechi timpuri, ale vieţii trăite la apogeu: Legea Atracţiei. Cartea Lecţii de viaţă pentru mai buna înţelegere şi aplicare a Legii Atracţiei îţi explică tot ce trebuie să ştii pentru aplicarea Legii Atracţiei în vederea creării succesului tău personal.
  
Consilierele-antrenoare şi expertele în domeniul Legii Atracţiei Jeanna Gabellini şi Eva Gregory, împreună cu Jack Canfield, una din principalele vedete ale filmului Secretul, şi-au propus în această carte să îţi împărtăşească principalele principii şi tehnici ale Legii Atracţiei, a căror aplicare îţi va schimba cu siguranţă viaţa.
  
Plină de exerciţii, de lecţii, de poveşti autentice de viaţă şi de ingrediente cheie, cartea Lecţii de viaţă pentru mai buna înţelegere şi aplicare a Legii Atracţiei îţi explică în detaliu mecanismele de funcţionare ale legii, printre care se numără: definirea vieţii dorite, crearea spaţiului necesar pentru atragerea prosperităţii, acţiunea "ca şi cum" dorinţele ţi-ar fi fost deja îndeplinite, cultivarea încrederii în intuiţia ta, transformarea modului tău de a gândi, cultivarea "atitudinii de recunoştinţă" şi transformarea imposibilului în posibil. Oamenii au folosit de mii de ani aceste principii pentru a-şi îndeplini dorinţele, iar prin aplicarea lor, vei putea şi tu să îţi creezi viaţa la care visezi.