Îngeri 101 Mărește

Îngeri 101

Îngeri 101

Autor: Doreen Virtue
Editura: Adevăr Divin
Număr pagini: 128, policromie
I.S.B.N.: 978-973-88591-5-9Mai multe detalii

Îngeri 101

Introducere în stabilirea legăturii, lucrarea şi vindecarea cu îngeri

"Aveţi o carte despre îngeri pentru cineva care este complet începător?"

Doreen Virtue a auzit destul de frecvent această întrebare la seminariile sale, astfel încât le recomandă de obicei participanţilor cartea ei Vindecarea cu îngeri. Şi-a dat totuşi seama că până şi această carte este puţin cam avansată pentru cei care participau pentru prima data la seminar, pentru cei nou veniţi. Într-o dimineaţă, atunci când a văzut şi a auzit clar titlul Îngeri 101, Doreen a înţeles că îngerii voiau ca ea să scrie o carte introductivă, cu informaţii fundamentale despre aceste fiinţe cereşti.
  
Deci, cartea pe care o ţineţi în mâini este rezultatul acelei îndrumări primite de la îngeri: o privire generală despre ceea ce sunt îngerii, dincolo de limitele unei anumite biserici sau credinţe; despre rolul îngerilor în diferite texte spirituale şi religii; despre căile prin care îngerii ne ajută şi despre cum să-i chemăm în ajutor; informaţii despre îngerii păzitori şi despre arhangheli, precum şi cele mai frecvente întrebări despre îngeri.
  
Indiferent unde vă aflaţi pe calea spirituală sau religioasă, această carte vă va ajuta să-i înţelegeţi şi să-i iubiţi mai profund pe îngeri, fiind în acelaşi timp darul perfect pentru cineva care ia pentru prima dată contact cu aceste concepte!