Termeni și condiții


Termenii și condițiile menționate mai jos constituie contract valabil și au valoare de contract încheiat între S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. și orice client care utilizează serviciile site-ului www.povestașul.ro.

Folosirea, incluzând vizualizarea sau comandarea produselor de pe site-ul www.povestașul.ro implică deplina acceptare a termenilor si condițiilor menționate mai jos.


INTRODUCERE

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului www.povestașul.ro se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Acest site este întreținut și administrat de societatea S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L.


Nume companie:

S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L.

Cod Unic de Înregistrare: 39222630

Nr. de ordine în Reg. Comertului: J33/620/2018

Capital social: 200 RON

Sediu social: Bd. G. Enescu Nr. 20, Bl. G 69, Sc. E, Et. 1, Ap. 6, Suceava

Tel.: 0751.311.634

Administratorul site-ului S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. își asumă dreptul de a face orice modificări ale acestor prevederi (termeni si condiții), orice modificări ale site-ului www.povestașul.ro (modificări de structură, de conținut precum și orice alte modificări), de a întrerupe orice activitate pe site sau arhivă din conținutul site-ului, fară o notificare prealabilă a utilizatorilor site-ului www.povestașul.ro

În acest sens, S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, Îmbunătățiri, up-grade-uri etc. de orice fel. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea și discernământul dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau dacă luați sau nu în considerare informația găsită acolo.


DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.povestașul.ro (incluzând, dar fără a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc) este proprietatea S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. și/sau a furnizorilor săi și/sau a partenerilor săi și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea industrială și intelectuală.

Orice reclamație și/sau problemă legată de respectarea drepturilor de autor în legatură cu întreg conținutul site-ului www.povestașul.ro pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa povestasulcarti@gmail.com.


SECURITATEA DATELOR PERSONALE ȘI A INFORMAȚIILOR. CONFIDENȚIALITATEA

Datele personale introduse de către utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de www.povestașul.ro numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă și din contul de înregistrare sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea și livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs, trimiterea de buletine informative (newsletter) către utilizatori.

Ne obligăm să nu facem publice și/sau să nu vindem informații referitoare la datele personale ale clienților nostri fară acordul lor explicit. S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu vinde datele dumneavoastră personale niciunei terțe părți. Datele personale pot fi transmise autoritaților în drept să verifice tranzactiile comerciale, în cazul unei solicitări justificate a acestora, conform legilor în vigoare.

Nu tolerăm SPAM-ul și nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice). Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.povestașul.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza noastră de date.

S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale de pe site-ul www.povestașul.ro. Vă recomandăm să nu divulgați aceste informații niciunei terțe părți. S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul www.povestașul.ro.

S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pierdere de informații care ar putea fi cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul www.povestașul.ro și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau serverele sau e-mailurile expediate de www.povestașul.ro nu conțin viruși.

Datele/informațiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal de utilizator vor putea fi utilizate de către S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. pentru întocmirea de statistici care vor putea fi folosite în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite utilizatorilor, cu respectarea legilor în vigoare.

 
Informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau un membru al familiei dumneavoastre ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: desfășurarea în bune condiții a livrării produselor comandate și a încasării contravalorii acestora, întocmirea de statistici pentru imbunătățirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter).

Sunteți obligat(ă) să furnizați datele în condițiile în care doriți să lansați o comandă, acestea fiind necesare desfășurării în bune condiții a livrărilor de produse comandate și a încasării contravalorii acestora. Refuzul dumneavoastră face imposibilă desfasurarea livrărilor de produse. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Codul numeric personal (CNP) va fi folosit în scopul exclusiv al emiterii facturilor pentru produsele pe care le-ati achiziționat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, transmisă către S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L., folosind adresa de e-mail povestasulcarti@gmail.com.

Dacă unele date despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curand posibil sau puteți oricând să modificați aceste date accesând contul personal pe site-ul www.povestașul.ro.


ÎNREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA ȘI COMPORTAMENTUL DE MEMBRU

Utilizatorul se obligă să furnizeze informații adevărate, corecte, actuale și complete, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată la utilizarea serviciilor oferite de noi fără nici o notificare prealabilă.

S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. oferă utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca, de a modifica parțial, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L., fără acordul scris al acesteia.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului nostru sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul nostru, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va face obiectul unei plangeri penale împotriva persoanelor care au încercat oricare din aceste acțiuni.

S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. prin site-ul www.povestașul.ro acceptă comenzi numai de la persoane care au împlinit 18 ani. Aceasta limită de varstă nu se aplică la crearea unui cont de utilizator.

 
RESPONSABILITĂȚI PRIVIND SITE-UL ȘI PRODUSELE. GARANȚIA PRODUSELOR. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește prețuri, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt conținut al site-ului www.povestașul.ro. S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este complet și corect. În eventualitatea în care prețul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Clientul are dreptul să renunțe la comandă dacă noile condiții îl nemulțumesc și dacă respectiva comandă nu a fost livrată. S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate. De asemenea, imaginile produselor prezentate pe www.povestașul.ro sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, culorilor, fără o notificare prealabilă de către producători. S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu va putea fi facută responsabilă în cazul oricăror neconcordanțe sau lipsuri în ceea ce privește produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu poate fi facută responsabilă și nici nu garantează, în nici un fel, pentru funcționarea site-ului, pentru informațiile și conținutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.

S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai află în oferta curentă a importatorului sau a distribuitorului. Clientul va fi notificat în acest sens și își va primi înapoi banii încasați de S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. pentru respectiva comandă în cazul în care plata a fost facută în avans. Stocurile produselor de pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu garantează existența în stoc a produselor de pe site chiar dacă acestea apar pe site ca fiind în stoc. Pentru confirmarea stocului veți fi contactat telefonic de către un reprezentant al firmei. Termenul de livrare de 2-3 zile lucrătoare este valabil pentru produsle aflate în stoc și in condițiile menționate mai sus.

Valoarea maximă a obligațiilor S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L., față de orice client, în cazul nelivrării, livrării necorespunzatoare sau în orice alt caz, este valoarea sumelor încasate de S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. de la clientul respectiv.


S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu este responsabilă și nu poate fi ținută responsabilă în niciun fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă și/sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciilor oferite și/sau produselor comercializate.

Toate promoțiile afișate pe site-ul nostru se desfașoară numai în limita stocului disponibil. Aceste promoții pot fi întrerupte în orice moment, fără înștiințarea prealabilă a clientului.

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți de produsele cumpărate online de pe site-ul www.povestașul.ro
 

DREPT DE RETUR

Puteți returna o carte sau un produs în zece zile calendaristice de la primirea coletului. Pentru aceasta, vă rugăm să ne comunicați pe email la adresa: povestasulcarti@gmail.com intenția dvs. de a returna produsul, iar noi vă vom contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru detalii.

Important! În cazul în care expediați coletul înainte de a primi confirmarea din partea noastră sau dacă doriți să faceți returul exclusiv din cauze ce țin de decizia dvs. și nu de vreun defect al produslui, taxele de transport vor fi suportate în totalitate de către dumneavoastră.

Produsele vor fi returnate în ambalajul original și numai în cazul în care nu au suferit deteriorări.

Vă rugăm să atașați în colet o copie după factură sau chitanță.

În funcție de opțiunea dorită, banii proveniți din retur pot fi folosiți pentru achitarea unei alte cărți sau unui alt produs de pe site sau vă vor fi returnați în termen de maxim zece zile lucrătoare de la primirea coletului de către noi, în contul indicat în scris de dvs.


NELĂMURIRI

În cazul în care aveți nelămuriri sau chiar nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe site-ul nostru, vă rugăm să expediați un email în acest sens pe adresa povestasulcarti@gmail.com în care să specificați cât mai multe detalii în baza cărora să putem identifica și prelucra mesajul dumneavoastră (numele complet și corect, data comenzii, data și metoda de livrare și numărul de comandă).


RECLAMAȚII

Reclamațiile privind produsele comercializate pe site-ul www.povestașul.ro vor fi aduse la cunoștința S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. în maximum 48 de ore de la recepționarea produselor. S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. va transmite aceste reclamații spre soluționare furnizorului produselor respective.

În cazul în care aveți o problemă legată de o comandă sau de orice natură ce ține de site-ul www.povestașul.ro, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru o conciliere internă prin email la povestasulcarti@gmail.com.
 

RECLAMAȚII CĂTRE ANPC

Pentru a depune o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, vă rugăm sa accesați www.anpcnet.ro, unde puteți afla cum se poate depune o reclamație, precum și datele de contact ale autorităților județene/naționale unde puteți depune reclamațiile.


PUBLICITATE ȘI LEGĂTURI CU ALTE SITE-URI, CODURI DE CONDUITĂ                                                                                                                        

Sunteți de acord cu următoarele: operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nici o formă, responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziții, participări la concursuri, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație/legătură/înțelegere/tranzacție/colaborare/etc. care pot apărea între dumneavoastră si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a trimite clienţilor/utilizatorilor săi diverse oferte privind produsele din site-ul www.povestașul.ro propuneri de produse şi servicii cadou oferite direct de S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. sau de partenerii acesteia.

Operatorii, administratorii şi/sau proprietarii acestuia nu pot fi făcuţi nici material nici sub altă formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus menţionate.


NOTIFICĂRI

Prin accesarea site-ului www.povestașul.ro, utilizarea acestui site, cumpărarea de produse sau trimiterea de mesaje (e-mail-uri) către/de la S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L., comunicarea se realizează în sistem electronic, considerându-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificărilor pe cale electronică de la S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. (mesaje, comunicări prin e-mail sau buletine informative). S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului contract fără o notificare prealabilă a clienţilor/utilizatorilor.
 

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul/clientul se declară de acord asupra faptului că Termenii si condiţiile de utilizare de mai sus se completează cu legile române în vigoare. În cazul oricărei dispute care ar putea să apară între utilizator/client şi S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. şi asociaţii/partenerii/afiliaţii săi, se va încerca mai întâi rezolvarea pe cale amiabilă, iar dacă această rezolvare nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă din localitatea unde îşi are sediul S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L..

 
FORŢĂ MAJORĂ

Forţa majoră invocată şi probată de una din părţi în condiţiile legii, exonerează părţile de obligaţii - cu excepţia obligaţiei de plată pentru serviciile prestate până la apariţia ei - numai pe durata forţei majore.


INDEPENDENŢA CLAUZELOR CONTRACTUALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţii termenii şi condiţiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.