Cum comand?

Pentru a găsi o carte pe site, introduceți titlul, autorul cărții sau domeniul care vă interesează în câmpul de căutare aflat în partea din dreapta sus a site-ului.

Pentru a comanda cărțile sau produsele dorite, trebuie să le adăugați în Coșul de cumpărături, să alegeți modalitatea de transport și de plată și să completați adresa de livrare. Dupa finalizarea comenzii, veți primi un email automat cu detalii complete despre comanda dvs.

Puteți comanda și prin email la adresa: povestasulcarti@gmail.com sau telefonic: 0751.311.634


Este necesară crearea unui cont?


Crearea unui cont este simplă și rapidă și nu va trebui să reintroduceți datele de livrare ori de câte ori veți realiza o nouă comandă.

Important! Datele furnizate de dvs. pe tot parcursul procesului de autentificare și de comandă sunt în deplină siguranță! Sunt necesare în cadrul procesului de achiziționare a unui produs și sunt folosite doar în acest scop.


Cum îmi creez un cont?


Nimic mai simplu! Dați click pe link-ul Contul dumneavoastră din dreapta sus a ecranului, apoi completați câmpurile: nume, prenume, email şi parolă.


Am uitat parola. Ce trebuie s
ă fac?

Dacă ați uitat parola, dați click pe link-ul Contul dumneavoastră din dreapta sus a ecranului. În fereastra din dreapta, în care scrie Autentificare, dați click pe Am uitat parola. Veți primi un email cu parola în cel mai scurt timp. În cazul în care nu primiți acest email, vă rugăm să ne contactați la adresa: povestasulcarti@gmail.com.


Retur

Puteți returna o carte sau un produs în zece zile calendaristice de la primirea coletului. Pentru aceasta, vă rugăm să ne comunicați pe email la adresa: povestasulcarti@gmail.com intenția dvs. de a returna produsul, iar noi vă vom contacta telefonic în cel mai scurt timp pentru detalii.

Important! În cazul în care expediați coletul înainte de a primi confirmarea din partea noastră sau dacă doriți sa faceți returul exclusiv din cauze ce țin de decizia dvs. şi nu de vreun defect al produsului, taxele de transport vor fi suportate în totalitate de către dumneavoastră.

Produsele vor fi returnate în ambalajul original şi numai în cazul în care nu au suferit deteriorări.

Vă rugăm să ataşați în colet o copie după factură sau chitanță.

În funcție de opțiunea dorită, banii proveniți din retur pot fi folosiți pentru achitarea unei alte cărți sau unui alt produs de pe site sau vă vor fi returnați în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primirea coletului de către noi, în contul indicat în scris de dvs.

Stocuri

Actualizăm periodic stocurile produselor, dar uneori pot apărea discrepanţe între stocul real şi cel afişat pe site. Ne rezervăm dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă şi nu se mai retipăreşte.


Vă mulțumim şi spor la cumpărături!