Politica de confidențialitate

Politica de confidențialiate cuprinde politicile și practicile noastre online referitoare la informațiile care sunt colectate și utilizate pe site-ul www.povestașul.ro precum și opțiunile pe care le aveți privind aceste date.

Politica noastră de confidențialitate conține:

  •    Compania care colectează date pe site
  •    Informațiile pe care le colectăm și folosim
  •    Scopul colectării datelor
  •    Accesul la informațiile colectate
  •    Drepturi
  •    Securitatea și protecția informațiilor
  •    Politica de confidențialitate pentru copii
  •    Modificări ale politiciiCompania care colectează date pe site


S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. deține site-ul www.povestașul.ro

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau un membru al familiei dumneavoastre ori o altă persoană.


Informațiile pe care le colectăm și folosim


Prin informații înțelegem orice date furnizate de dvs.și colectate prin intermediul site-ului www.povestașul.ro cum ar fi: numele și prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa de livrare și alte date furnizate de dvs.

Periodic, putem colecta informații statistice generale, non-personale, cu privire la utilizarea site-ului, respectiv a numărului de utilizatori aflați pe site, a paginilor accesate.


Scopul colectării datelor


Colectarea datelor personale asigură desfășurarea în bune condiții a livrării produselor comandate și a încasării contravalorii acestora, întocmirea de statistici pentru imbunătățirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter).


Accesul la informațiile colectate


Ne obligăm să nu facem publice și/sau să nu vindem informații referitoare la datele personale ale clienților noștri. S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. nu vinde și nu furnizează datele dvs. personale niciunei terțe părți neautorizate.

S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L. poate furniza datele cu caracter personal ale clienților, unor terți ce au calitatea de parteneri și furnizori de servicii de curierat numai în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care ne garantează că toate datele cu caracter personal sunt păstrate în siguranță și sunt furnizate în baza legislației în vigoare.

Datele personale pot fi transmise autoritaților în drept să verifice tranzactiile comerciale, în cazul unei solicitări justificate a acestora, conform legilor în vigoare.


Drepturile pe care le aveți privind datele dvs. personale


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, transmisă către S.C. POVESTAȘUL ONLINE INSIGHTS S.R.L., folosind adresa de e-mail povestasulcarti@gmail.com.

Dacă unele date despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curand posibil sau puteți oricând să modificați aceste date accesând contul personal pe site-ul www.povestașul.ro


Securitatea și protecția informațiilor

Securitatea informațiilor este importantă pentru noi. De aceea, criptăm aceste informații folosind tehnologia Secure Socket Layer (SSL).

Facem tot ce ține de noi privind securitatea și protecția datelor, dar în același timp nu putem garanta securitatea absoluta deoarece nicio metodă de transmitere a informațiilor prin Internet sau de stocare electronică nu este 100% sigură.


Politica de confidentialitate pentru copii

Nu colectăm informații de la copii sub varsta de 16 ani pe site-ul www.povestașul.ro. Dacă vârsta dvs. este sub 16 ani, vă rugăm să nu folosiți site-ul și serviciile noastre.


Modificari la această Politică

Termenii acestei Politici de confidențialitate pot suferi modificări. Vă invităm sa accesați periodic această pagină pentru a fi la curent cu modificărle survenite. Utilizarea site-ului și a serviciilor oferite de noi în urma postării acestor modificări înseamnă acceptul dvs. privind modificările aduse în Politica de confidențialitate.

Pentru orice informații sau nelămuriri privind protecţia datelor cu caracter personal vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa povestasulcarti@gmail.com.